Over ons

De Knowledge Performance Group is een adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het productiever maken van kenniswerkers. Wij hebben jarenlange ervaring met alle facetten van kennismanagement, kennis delen, het leren van elkaars ervaringen, kennisbehoud van vertrekkende medewerkers, kennisoverdracht aan nieuwe collega’s, kennis elicitatie en kennis valorisatie, coaching van kennismanagers en het bevorderen van samenwerken in digitale werkomgevingen.

Dr. Paul van den Brink MBA

Dr. Paul van den Brink MBA

De oprichter, Dr. Paul van den Brink MBA, heeft meer dan 30 jaar relevante praktijkervaring. Paul is academisch opgeleid in de informatica en hij heeft een Master in de bedrijfskunde. Paul heeft talloze opdrachten uitgevoerd op het gebied van kennismanagement, verandermanagement, projectmanagement, communicatiemanagement, procesmanagement, interim management en informatie management.

Paul heeft (in 2003) een proefschrift afgerond over sociale, organisatorische en technologische condities die kennismanagement in organisaties faciliteren. Vanuit zijn dissertatie en uitgebreide praktijkervaring heeft hij een aansprekende, en op de praktijk gerichte methodiek ontwikkeld voor het verbeteren van de prestaties van kenniswerkers: het contextueel faciliteren oftewel het realiseren van een taakgerichte informatievoorziening. Paul is een pragmaticus met een groot probleemoplossend vermogen en resultaatgericht.